Transport Werkendam

Waarom ik 300x230 Transport WerkendamOp zoek naar transport Werkendam? Wilt u een zending transporteren en is uw bedrijf gevestigd in de buurt van Werkendam? Dan bent u op zoek naar ​Transport Werkendam​. Nieuwkoop Transport Service kan u daarmee verder helpen. Nieuwkoop Transport Service is gevestigd in Wijk en Aalburg en transporteert door heel Europa.

Veelzijdigheid bij transport Werkendam

​Nieuwkoop Transport Service is een veelzijdig bedrijf. Wij beschikken over de mogelijkheden voor wegvervoer, maar ook voor zeevervoer kunt u bij ons terecht. Wij vervoeren voor u palletgoederen, lengtegoederen en goederen voor geconditioneerd vervoer.

​Dus heeft u bijvoorbeeld groenten of fruit die naar Oost-Europa vervoerd moeten worden? Dat is voor Nieuwkoop Transport Service geen probleem. Wij zijn werkzaam in heel Europa. Het maakt dus niet uit wat de plaats van bestemming is, Nieuwkoop Transport Service regelt het voor u. Daarbij richten wij ons natuurlijk altijd op het behoud van de versheid en de kwaliteit van uw goederen.

Het gezicht achter Nieuwkoop Transport Service

Nieuwkoop Transport Service is in 2014 opgericht door Gerbert Nieuwkoop, tevens de eigenaar van Nieuwkoop Transport Service. Gebert Nieuwkoop heeft daarvoor jarenlang bij logistieke dienstverleners gewerkt. Door deze jarenlange ervaring kunnen wij u optimaal van dienst zijn en kennen wij de kneepjes van het vak. Wij zijn een kleinschalige organisatie, die gekenmerkt wordt door betrouwbaarheid, flexibiliteit en betrokkenheid. Hierdoor kunnen wij korte lijntjes houden met onze klanten. Dat is heel belangrijk, want persoonlijk contact met onze klanten is voor ons een vanzelfsprekendheid. Door het persoonlijk contact met u, weten wij precies wat uw wensen zijn. Wij regelen voor u het transport en u kunt zich richten op uw kernactiviteiten!
​Daarnaast heeft u bij Nieuwkoop Transport Service één vast aanspreekpunt. Bij deze persoon kunt u terecht met vragen of voor advies. Als er wijzigingen zijn van uw kant, geeft u dat ook door aan uw contactpersoon. De contactpersoon zorgt dat dit geregeld wordt. Zo hoeft u maar met één persoon contact te houden, wat u een hoop tijd zal besparen!

Service van transport Werkendam

Wilt u graag goederen transporteren naar het buitenland, maar weet u dat er geen faciliteiten zijn op het laad- of losadres? Dat is voor ​Transport Werkendam geen probleem! Wij beschikken over voertuigen met een laad- en losklep en meeneemheftruck. Zo kunnen wij op elk moment op elke plaats laden en lossen zonder dat wij afhankelijk zijn van de plaatselijke faciliteiten. Wij zullen alle mogelijkheden bekijken om u zo goed mogelijk te helpen. Nee-verkopen zit dan ook niet in ons bloed!

​Transport Werkendam? Nieuwkoop Transport Service is het juiste adres voor al uw transport over weg of zee in heel Europa.

Vraag direct uw offerte aan!