Nieuwkoop Transport Service is een all-round expediteur die zich graag in zet om u te “ontzorgen”, als het om transport en logistiek gaat.

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest bij verscheidene logistieke dienstverleners, is Nieuwkoop Transport Service begin 2014 opgericht door eigenaar Gerbert Nieuwkoop.

Dankzij onze ruime ervaring weten we hoe we u op de beste manier de zorg voor het vervoer van uw producten uit handen kunnen nemen, zodat u zich onbezorgd kunt richten op uw kernactiviteiten.

Nieuwkoop Transport Service is een kleinschalige organisatie welke zich kenmerkt door betrouwbaarheid, flexibiliteit, betrokkenheid.

Onze kleinschaligheid vertaalt zich richting u als opdrachtgever met name in korte lijnen met direct en persoonlijk contact met 1 vast aanspreekpunt. Hierdoor weten wij exact wat uw wensen zijn en zijn wij in staat uw transportopdrachten adequaat uit te voeren en kunnen wij tevens flexibel inspelen op bijvoorbeeld wisselende en/of onvoorziene omstandigheden betreffende uw transportopdracht (en).

Nieuwkoop Transport Service schrijft SERVICE graag bewust met hoofdletters

Waarom ik Over ons